Workshops

Upcoming events

Op dit moment staan er geen workshops. lezingen of webinars op de planning. 

Mogelijke onderwerpen:

– effecten van stress op je gezondheid

– werking vrouwenbrein

– invloed van hormonen

– innerlijke criticus: vriend of vijand?

– imposter syndroom

– de kunst van het falen

– het leven leiden in plaats van lijden

– hoe overleef ik mijn co-schappen? 

Mocht je interesse hebben in een workshop of lezing over dit onderwerp, stuur me een berichtje. 

Ik ben in staat een veilig klimaat te creeëren, waar iedereen zich gezien en gehoord voelt.

Ik ben fan van ervaringsleren en ik ben gek op actieve werkvormen.

Delen is helen

Sharing is caring 

Breng mij op de hoogte van nieuwe content/aanbod!

11 + 2 =

Lees hier over de vorige workshops:

Ik had me ingeschreven voor de workshop ‘van stress naar flow’ omdat ik nieuwsgierig was. Anne Marije kan goed presenteren, is duidelijk, gebruikt voorbeelden uit haar eigen privéleven en is daarbij heel erg zichzelf. De avond vloog voorbij!

Marieke

Hoi Anne Marije!

Getriggerd door je wervende tekst op Facebook en omdat ik je al een tijdje volg heb ik me opgegeven voor je workshop. Lage investering dus 1+1 ….Locatie en bereikbaarheid is prima, ik kon gratis parkeren. Ik heb nieuwe kennis opgedaan over feitelijk het brein en had een aha moment toen je vertelde over de cyclus van je stemming/hormonen. Je bent open en vertelt helder en boeiend. Ga door met het ontwikkelen van je passie en veel succes!

Ellen

Anne Marije is enthousiast, heeft oog voor elke individuele deelnemer en is didactisch goed onderlegd. Speelt goed in op weerstanden in de groep en heeft duidelijk ervaring in trainen van groepen. 

Joyce