Indicatie sessie

Inzicht krijgen hoe je de vicieuze cirkel van belemmerende overtuigingen en blokkerende emoties voorgoed kunt doorbreken?

Klaar met twijfel, onzekerheid en teleurstelling (in jezelf)?

Wil je het al tijden anders maar is het ‘steeds hetzelfde liedje’?

Neem contact met me op en dan licht ik de aanbieding toe. Dit verplicht je tot niets.

Ik ont-moet je graag! Anne Marije

Een sessie van ongeveer 1 uur, waarin ik met jou inzoom op de dingen waar jij tegenaan loopt. We kunnen Skypen of gebruik maken van Zoom en face-to-face afspreken in het midden van het land is ook mogelijk. De sessie levert je zelfinzicht op en stof tot nadenken waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen. Na de sessie ken je de kern van je ‘problemen’ en patronen en bewustwording is dé essentiële stap tot gewenste verandering.

High five!

Besteed jij makkelijk en moeiteloos tijd aan anderen? Zorg je goed voor je omgeving en kan jij wel wat zelfzorg gebruiken? Cijfer jij jezelf snel weg in relaties met anderen? Gun jezelf een sessie waarin je zeker veel zult (h)erkennen. Aan het einde van dit gesprek ken je mijn werkwijze en hoor je of je in aanmerking kunt komen voor een traject waarbij ik gebruik maak van de Creatrix methodiek. Daarover krijg je dan vanzelfsprekend alle informatie zoals duur, frequentie en inhoud van de sessies en doe ik je een passend aanbod.

Femalefactor en Gunfactor on!

 

Ik ont-moet je graag!

 

Meer weten?

Neem telefonisch (06 – 29 333 863) of via mail (contact@reversa.nl) contact met me op voor vrijblijvende informatie.

Of vul onderstaand contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

7 + 8 =