Indicatie sessie

Inzicht krijgen hoe je de vicieuze cirkel van belemmerende overtuigingen en blokkerende emoties voorgoed kunt doorbreken?

Klaar met twijfel, onzekerheid en teleurstelling (in jezelf)?

Wil je het al tijden anders maar is het ‘steeds hetzelfde liedje’?

Neem contact met me op. Dit verplicht je tot niets.

Anne Marije 06-29333863

Een sessie van ongeveer 1 uur, waarin ik met jou inzoom op de dingen waar jij tegenaan loopt. We kunnen Skypen of gebruik maken van Zoom en face-to-face afspreken in het midden van het land is ook mogelijk. De sessie levert je zelfinzicht op en stof tot nadenken waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen. Na de sessie ken je de kern van je ‘problemen’ en patronen en bewustwording is dé essentiële stap tot gewenste verandering.

High five!

Besteed jij makkelijk en moeiteloos tijd aan anderen? Zorg je goed voor je omgeving en kan jij wel wat zelfzorg gebruiken? Cijfer jij jezelf snel weg in relaties met anderen? Gun jezelf een sessie waarin je zeker veel zult (h)erkennen. Aan het einde van dit gesprek ken je mijn werkwijze en hoor je of je in aanmerking kunt komen voor een traject waarbij ik gebruik maak van de Creatrix methodiek. Daarover krijg je dan vanzelfsprekend alle informatie zoals duur, frequentie en inhoud van de sessies en doe ik je een passend aanbod.

Femalefactor en Gunfactor on!

 

Ik ont-moet je graag!

 

 

Gelijk vrijblijvend en gratis een kennismakingsgesprek inplannen waar we samen gaan kijken wat ik voor jou kan betekenen (indicatie sessie)?

Dat doe ik via Zoom: we kunnen elkaar zien, jij kunt al je vragen kwijt en je krijgt vast een voorproefje van hoe ik werk. 

Ga naar mijn agenda voor het inplannen van je afspraak.

Ik ont-moet je graag! 

 

Ons gesprek (de indicatiesessie) was voor mij onwijs waardevol en het inzicht intens. Uit persoonlijke overwegingen kies ik nu eerst voor een ander traject. Ik ga ervan uit dat er daarna een moment komt waarbij jij mij verder kunt helpen en dan neem ik contact met je op. 

Margriet