Indicatie sessie

Inzicht krijgen hoe je de vicieuze cirkel van belemmerende overtuigingen en blokkerende emoties voorgoed kunt doorbreken?

Klaar met twijfel, onzekerheid en teleurstelling (in jezelf)?

Wil je het al tijden anders maar is het ‘steeds hetzelfde liedje’?

Boek een indicatiesessie!

In een 30-45 minuten durende online afspraak, Zoomen we in op de dingen waar jij tegenaan loopt. De sessie levert je zelfinzicht op en stof tot nadenken waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen. Na de sessie ken je de kern van je ‘problemen’ en patronen en bewustwording is dé essentiële stap tot gewenste verandering.

Aan het einde van dit gesprek ken je mijn werkwijze en hoor je of je in aanmerking kunt komen voor een traject waarbij ik gebruik maak van de Creatrix methodiek. Daarover krijg je dan vanzelfsprekend alle informatie zoals duur, frequentie en inhoud van de sessies en doe ik je een passend aanbod.

Ga naar mijn agenda voor het boeken van jouw indicatiesessie als startpunt van blijvende verandering.

 

Ons gesprek (de indicatiesessie) was voor mij onwijs waardevol en het inzicht intens. Uit persoonlijke overwegingen kies ik nu eerst voor een ander traject. Ik ga ervan uit dat er daarna een moment komt waarbij jij mij verder kunt helpen en dan neem ik contact met je op. 

Naschrift: Margriet nam na 8 maanden contact met me op en inmiddels is haar traject afgerond.

Margriet

Anne Marije is een fantastische vrouw die – met haar achtergrond als arts én haar opleiding tot Creatrix® Transformologist® – op een hele complete manier vrouwen weet te helpen met hun emotionele en mentale blokkades. Ze is een waar rolmodel en een doortastende, betrouwbare begeleider! Ik raad Anne Marije van harte aan!
Nikolien