1-op-1 traject

Heb je al iemand horen vertellen over de prachtige resultaten die geboekt worden met Creatrix®? Heb je op internet filmpjes gezien van vrouwen vóór en na hun transformatie door Creatrix? Check het HIER.  

 

 

  VOOR

NA (Anne Marije 2.0)

Resultaten

Ik was vastberaden èn bang. Klaar met patroon van onzekerheid, gevoel kansen te missen en niet alles uit het leven te halen. Bang dat het voor mij niet zou werken. Afgeschrikt door wat ik er van had gezien: in mijn ogen een te hoog Tell Sell gehalte en de resultaten waren in  mijn ogen ’te mooi om waar te zijn’. De laatste jaren was ik toch wel een verbitterde vrouw geworden en ik kreeg meer en meer een hekel aan mezelf. Aan de buitenkant alles onder controle, maar het leven zag ik als een struggle. En nu….  zó blij dat ik de stap heb gezet. Life-changing. Met geen pen te beschrijven eigenlijk. Zó zichtbaar als je mijn uitstraling en oogopslag ziet vóór en na Creatrix®. En voelbaar vooral!  

 

Transformatie

Heel langzaam en geleidelijk merkte ik bij mezelf subtiele veranderingen. Ongeloof in het begin. Mensen dichtbij vinden me minder gestresst en zelfverzekerder. Ik vind mezelf rustiger, milder, assertiever, geduldiger en minder onzeker. Ik oordeel minder, ben opener in contact en durf mensen aan te kijken en aan te spreken (iets wat ik altijd eng vond). Mijn uitstraling is minder verbeten, ik kijk minder boos en zie er jonger uit 🙂 Ik ben meer mezelf. ANNE MARIJE 2.0.  Wat mijn eigen Creatrix® traject ’twee maand later’ mij heeft opgeleverd lees je HIER.  

 

Breakthrough

Vier maanden na mijn ‘breakthrough’. Het leven is moeitelozer. Er is rust, minder drama. Ik volg mijn hart en ervaar een enorme vrijheid in de zin dat alles mogelijk is. Het hoeft niet, maar het kan. Hoe heerlijk! Geen druk, vanuit ontspanning. Ik geniet ook meer van kleine dingen. Dat deed ik altijd al, maar is nog meer geworden. Voel me MINDER SLACHTOFFER van de situatie en ervaar echt dat ik invloed heb op alles in en rond me heen. Al is het de manier hoe ik omga met situaties. Ik heb teveel plannen voor mijn agenda, maar het is okay. Alles op zijn tijd. Nog nooit met zoveel ZELFCOMPASSIE mezelf zoveel ruimte gegeven. DANKBAARHEID.

Nu, acht maanden later, ben ik nog steeds verbaasd omdat ik met regelmaat merk dat ik dingen anders doe dan voorheen. En dat valt niet alleen mijzelf op. Ik krijg complimenten op mijn werk, samenwerking verloopt prettiger, ik ben ontspannen en straal dat uit. Sinds Creatrix® zit mijn dochter supergoed in haar vel. Toeval? Ik geloof dat niet. Er is RUST in en om mij heen. En ik ben supertrots dat ik dat zelf heb bewerkstelligd. Ik heb echt een goed gevoel over mezelf. En dat is nieuw en ik ben blij dat ik dat mijn dochter kan meegeven.  

Het is nu 1 jaar na mijn eigen Creatrix ervaring. Ik heb er geen woorden voor, eigenlijk. Vaag herinner ik me nog hoe mijn leven eruit zag. Alles is moeitelozer. Tuurlijk wind ik mezelf nog wel eens op, maar nooit lang. Verder merk ik dat ik automatisch beter voor mezelf zorg. Voel goed als ik het te druk heb en neem dan gepaste actie ZONDER SCHULDGEVOEL. Ik ben makkelijker in het moment, ontspannen en ‘at ease’. Bereik vaker flow: van die momenten dat je weet en voelt dat alles precies is zoals het wezen moet en bedoeld is. Op momenten barst ik uit elkaar van liefde voor mijzelf, mijn naasten, iets moois wat ik zie of meemaak. Verliefd op het leven. Bizar dat ik dit heb bereikt door een aantal sessies ogen dicht en mijn onderbewuste te herprogrammeren. Makkelijk en moeiteloos en dan zulke resultaten zien….. verbluffend!

 

Wat mijn cliëntes zeggen:

Ik zag altijd beren op de weg: had een negatief zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen. Daardoor had ik een angst het niet goed te doen, was ik kampioen invullen, doemdenken en piekeren, op zoek naar afwijzing bij mannen, want ‘de liefde niet waard’ en ben ik uiteindelijk burn-out geraakt. Dankzij de Creatrix® sessies bij Anne Marije voel ik me nu vrij en krachtig. Ik ben je eeuwig dankbaar, Anne Marije, voor deze life changing verandering! Ik laat mezelf niet meer beïnvloeden door negatieve gedachten. Niets en niemand, geen enkele beer, laat mij mijn weg meer blokkeren. Jolanda

Bij Reversa durf je jezelf bloot te leggen en helemaal jezelf te zijn. Je kan vrijuit al je struggles bespreken en je voelt je serieus genomen. Anne Marije helpt je snel en blijvend af van jouw beren op de weg! Ouarda  

In mijn nieuwe baan liep ik tegen bepaalde patronen aan. Ik ging op mijn tenen lopen en werd ineens ontzettend onzeker. Ik had het gevoel me te moeten bewijzen, ging meer en meer werken en ik kreeg er lichamelijke klachten van. Ook mijn vriend maakte zich zorgen, want ik kon op een gegeven moment echt niet meer ontspannen en was continue met mijn werk bezig. Naar aanleiding van een LinkedIn post van Anne Marije kwam ik op haar site terecht en ik herkende me in haar verhaal. Het ging gewoon over mij! Het feit dat ze arts is geweest en haar fijne stem aan de telefoon gaf mij het vertrouwen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik Creatrix wel heel vreemd vond en ik was sceptisch of het voor mij wel zou gaan werken. Na de eerste sessie merkte ik als een verandering die ik niet kon plaatsen. Mijn vriend merkte na de tweede sessie duidelijke veranderingen op en na 3 sessies was alles anders. Ik snap niet waarom ik me zo druk heb gemaakt. Ik ben relaxed, heb vertrouwen en kan op zondag mijn werk echt loslaten. Ik werk nog wel hard en ben ambitieus, maar de druk die ik mezelf oplegde is verdwenen. En dat voelt als een bevrijding en een groot kado aan mezelf. Kim

Anne Marije heeft mij mijn levenslust teruggegeven. Ik heb heel veel gedaan om mijn leven op te pakken na mijn burnout die ik kreeg na het uitgaan van mijn relatie (cognitieve therapie, psycholoog, EMDR, familieopstellingen), maar na Creatrix voel ik weer lust om te leven, heb ik mijn energie terug en gaat alles makkelijker. Dank! Iris

Reversa biedt aanbod voor ambitieuze vrouwen die op zoek zijn naar balans.

Lekker werken èn lekker leven.

Vanuit liefde voor jezelf, waarin je rekening houdt met de wensen en behoeften van anderen, maar niet ten koste van jezelf.

Ontspannen doen wat jij wilt.

Persoonlijke ontwikkeling voor bollebozen.

Missie

Het is mijn missie om vrouwen af te helpen van hun belemmerende overtuigingen en negatieve emoties. Ik gun elke vrouw dat ze blij is met zichzelf, rust ervaart en vanuit een innerlijk weten en voelen juiste keuzes kan maken. Dat wij ons waardig voelen en goed genoeg! Ik doorzie de impact die het op jouw leven kan hebben en hoe dit doorwerkt op je naasten en omgeving. Priceless!

 

Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen waar we samen gaan kijken wat ik voor jou kan betekenen (indicatie sessie)?

Dat doe ik via Zoom: we kunnen elkaar zien, jij kunt al je vragen kwijt en je krijgt vast een voorproefje van hoe ik werk. 

Ga naar mijn agenda voor het inplannen van je afspraak.

Ik ont-moet je graag! 

 

 

Change a woman and you change a family. Change a family and you change a community. Change a community and you change the world.

 

Meer weten?

Neem telefonisch (06 – 29 333 863) of via mail (contact@reversa.nl) contact met me op voor vrijblijvende informatie.

Of vul onderstaand contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op.

15 + 4 =