Wat is Creatrix®?

Binnen twee maanden af van je beren op de weg? Dat kan met Creatrix®. Een nieuwe manier om snel en eenvoudig verlost te worden van doemdenken en piekergedachten. Patronen in je gedrag worden doorbroken. Je gaat anders denken, je anders voelen en anders doen.

Creatrix® is ontwikkeld door Maz Schirmer van Institute for Women International. Het is een proces waarin gebruik wordt gemaakt van geleide visualisatie. Stel jij bent mijn cliënte. Met een vast script neem ik je mee in een verhaal met contrasterende scenario’s waarbij karakters hun eigen problemen oplossen. Tijdens het proces (geen hypnose!) beantwoord je een reeks vragen, totdat de wijsheid (die in jezelf zit!) dusdanig is uitgesproken dat het probleem in het verhaal is opgelost. De niet helpende gedachten en emoties die jij eerst had zijn vervangen door positieve levenslessen die zijn opgeroepen tijdens het proces. En daarmee zijn je focus, mening en gedachten veranderd. Het brengt je naar de kern, zoals je bedoeld bent. Creatrix® ondergaan is leuk, simpel en geeft direct voelbare en meetbare positieve veranderingen waarop we zelfs garantie op resultaat kunnen geven. Ooit een coach, psycholoog of therapeut tegengekomen die dat beloofde?

www.instituteofwomen.eu/WATISCREATRIX

 

ERVARINGEN

Klik op onderstaande foto en je gaat naar een fimpje op YouTube waarin ik word geinterviewd door Maz Schirmer, de bedenker van Creatrix uit Australië. Voorheen zou ik me schamen voor mijn steenkolenengels, nu denk ik F*ck it! Dat voelt VRIJ.

 

Sorry guys, women only!

Wist je dat je dat je bij de dokter wordt behandelt als een blanke man van 50 jaar? Medicijnen en therapieën zijn vooral uitgetest op mannen. Lees maar: Dokter, behandel me als een dame. Creatrix® is gemaakt dóór vrouwen, vóór vrouwen, aangezien het vrouwenbrein anders werkt dan een mannenbrein.

Wist je dat ons gedrag in hoge mate wordt bepaald door ons onderbewustzijn? Creatrix® verwijdert en heelt beperkende overtuigingen en negatieve emoties – zoals schuldgevoelens, angst voor afwijzing, onzekerheid, verdriet en zoveel meer – alles wat ons vrouwen tegenhoudt om te zijn zoals we willen zijn.

Wake up call

Het zijn de negatieve emoties en beperkende overtuigingen die ons tegenhouden om gelukkig en succesvol te zijn en ons leven vol te leven. Ik beschouw het als een recht voor een ieder om gelukkig te zijn. De weg die wij als mensen gaan is soms lastig en moeilijk…. Tijd voor een wake-up call?

Als nuchtere Friezin had ik moeite met het hoge Tell sell gehalte toen ik filmpjes tegenkwam uit Australië. Toch werd er iets in mij geraakt toen Creatrix® op mijn pad kwam. Het leek het missende puzzelstukje en negatieve recensies vond ik niet. Creatrix® leek de uitkomst voor mijn eigen struggles en bood mij de mogelijkheid om te gaan doen wat ik al heel graag wilde, maar nooit durfde. Het voelde als mijn eigen redding èn een roeping.

Naast onzekerheid, angst en twijfel voelde ik óók een diep geworteld verlangen om mijn eigen leven te kunnen leven. Er kwam een einde aan doemdenken en ik ging in de DOE stand. Ik heb mezelf verbaasd en ben gesprongen. Dezelfde dag heb ik me aangemeld voor de opleiding tot Creatrix® Facilitator en Transformologist® en daar heb ik tot op de dag van vandaag geen seconde spijt van. Sterker nog, het heeft mijn leven veranderd en dat gun ik elke vrouw.

Sessies zijn een belevenis. Ik faciliteer mèt Creatrix® dat jij jouw zelf kan helen.

Bye bye onzekerheid, gebrek aan eigenwaarde, faalangst, teleurstelling, twijfel en schuldgevoel!

Het klinkt too good to be true, maar je krijgt vleugels, gaat je ‘goed genoeg’ voelen, ‘prima imperfect’ en niet meer afhankelijk van de waardering en goedkeuring van anderen.

Indicaties: 

  • Ongelukkig zijn en niet lekker in je vel zitten
  • Perfectionisme en onzekerheid
  • Faalangst en straalangst
  • Boosheid, wrok, jaloezie en blijven hangen in deze emoties
  • Stress, burn-out, geen energie hebben, moe zijn en in standje overleven staan
  • Depressiviteit en je down voelen
  • Onrust, piekeren, een hoofd hebben dat nooit stil staat
  • Te veel denken en afgesloten zijn van je gevoel
  • Trauma’s en issues die je te verwerken hebt (PTSS)
  • Emotionele en mentale beren op je weg die je blokkeren in je leven en werk

Relax, ontspan, slow down

Burn-out preventie

Benutten van je volle potentieel

Buitengewoon leven!

 

Ik ben ein-de-lijk de beste versie van mezelf geworden. Dat gun ik jou ook.

 

Gelijk vrijblijvend en gratis een kennismakingsgesprek inplannen waar we samen gaan kijken wat ik voor jou kan betekenen (indicatie sessie)?

Dat doe ik via Zoom: we kunnen elkaar zien, jij kunt al je vragen kwijt en je krijgt vast een voorproefje van hoe ik werk. 

Ga naar mijn agenda voor het inplannen van je afspraak.

Ik ont-moet je graag! 

 

De 6 pijlers van Creatrix®

Waarom Creatrix® beter werkt dan cognitieve gedragstherapie, NLP en EMDR

Genderspecifiek. Voor vrouwen, door vrouwen. Wij hebben een cyclus en hormonen en Creatrix® houdt rekening met hoe vrouwen denken, voelen en leren.

Holistisch. Denken en voelen wordt congruent. Niet meer ellendig voelen en als een malle dit met denken rechtbreien. Het hoofd wordt rustiger, meer vanuit je hart en buik (intuïtie). Denken en voelen gaat in 1 lijn zijn, waardoor je minder stress gaat ervaren.

Epigenetica. Een wetenschap in de kinderschoenen. Stress heeft effect op ons DNA en de genexpressie. In eerdere generaties ervaren trauma wordt overgeërfd. Denk aan onderdrukking en angst zichtbaar te zijn.

Veilig. Geen ellenlange gesprekken over je jeugd en je trauma’s, niks herbeleven, geen pijn. De methode is leuk, verassend en magisch!

Volledig. Beperkende overtuigingen en negatieve emoties worden vervangen door helpende gedachten. Je innerlijke criticus wordt de mond gesnoerd en je compassionele metgezel krijgt spreektijd. Je geeft jezelf een wake-up call en life changing levenslessen.

Maatwerk. We zijn supergoed in advies geven aan anderen en als IK jou levenslessen zou geven (je bent goed zoals je bent, fouten maken mag etc.) dan werkt dat niet genoeg om JOU dit te laten ervaren (denken en voelen). Bij Creatrix® komt de wijsheid uit je eigen onderbewustzijn: je geeft jezelf maatwerk, dus precies dat wat jij nodig hebt.