Whoop whoop!

Wat ben ik trots dat ik mezelf Creatrix® Transformologist® mag noemen! Dat wil zeggen dat ik een intensieve opleiding heb doorlopen, een examen heb afgelegd, geslaagd ben en gebruik mag maken van de methodiek. En dat is niet iedereen gegeven en kan ook niet iedereen leren. Kandidaten voor de opleiding worden strikt gescreend  op integriteit en intentie. Mijn cliëntes selecteer ik ook. Essentieel is een wens en verlangen om dingen te willen veranderen. Daar is geen plaats voor een beetje, misschien of half. Als iemand die verandering wil en ik voel dat zij er voor wil gaan, dan doen we het samen. We noemen dat ‘readiness’: er kláár mee zijn, durven loslaten en durven vertrouwen op mij en de methodiek. Dan geef ik garantie dat ik je zie aan de andere kant. Daar is rust en berusting, vrede en tevredenheid. En heel veel (zelf)liefde vooral!

100% verantwoordelijkheid

Voor het verkrijgen van de licentie heb ik een ‘code of conduct’ (gedragscode) getekend, met daarin de belofte dat ik dagelijks tijd besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Dat ik mijn hand opsteek en actie onderneem als ik ergens tegen aan loop. Ik houd ervan. Jarenlang zat ik in de slachtofferrol en gaf ik Jan en alleman de schuld van mijn ellende. Het geeft zo’n goed gevoel om te beslissen om daarmee te stoppen. En 100% verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en jouw geluk. Na Creatrix® is dat ook niet meer moeilijk. In een split second weet ik nu wat goed voor me is. En het mooie is , het is altijd goed. Wat een bevrijding is dat!

Geen zachte heelmeesters

Als je nog niet zover bent, dan help ik je ook. Altijd respectvol, lief èn directief. Geen doekjes voor het bloeden, geen zachte heelmeesters.  

The blame that do not try to get some change,
the shame we feel pride to be within its range.
The soul so full of pride and false pretension,
the mind so full of blues and sinful conviction.

Sohan Prasad Sharma

Benieuwd of Creatrix® iets voor jou kan zijn? Neem gerust contact op. Ik informeer je graag!