Ladies, even eerlijk…. wie zegt er wel eens “ik sta nooit leuk op een foto”?

Gisteren ontving ik de foto’s die vorig weekend van mij gemaakt zijn op een netwerkbijeenkomst. Mok Meijerink, die mij heeft geleerd mijn website te maken en te onderhouden heeft haar keukentafel verplaatst van haar huis naar een bedrijfspand in Amersfoort. En dat was reden voor een feestje! 

Kadootje van Mok voor haar klanten: een professionele fotoshoot van Rick Mandoeng.

Ik ben zo blij met de foto’s! De foto’s laten mij zien. En de foto’s laten mij zien en vooral voelen waar ik vandaan kom en wat ik heb bereikt. Ik zie echt mijzelf en ik ben trots.

Mijn gedachten gingen terug naar een jaar geleden. Ik schets wat ik toen zeker had gedacht:

  • Mijn haar zit rommelig
  • Getsie, ik word grijs
  • Wat een rimpels
  • Shit, mijn ondershirtje is zichtbaar, de foto is verprutst

En eerlijk? Als ik een jaar geleden een foto van iemand anders had gezien waarbij het hemdje of BH-bandje zichtbaar was, had ik er iets van gevonden. Vol met oordelen. Ook dáár wilde ik vanaf.

Wat ik nu zie: een blije Anne Marije. Zonder filter(s). Puur. Kwetsbaar. Krachtig. Vooral zie ik mijn ogen. Die stralen levenslust.

Ik ben blij met wat ik zie en vooral voel. Wat een transformatie heb ik doorgemaakt.

Maz Schirmer ben ik eeuwig dankbaar voor het ontwikkelen van Creatrix® en mijn maatjes Jo Nieuwenhuizen en Sanna van Slooten voor hun vriendschap en support.

Creatrix® sessies zijn ogenschijnlijk simpel, maar zitten vernuftig in elkaar en zijn o zo doeltreffend in het opruimen van beperkende overtuigingen, negatieve patronen en belemmerende emoties.

Heb jij ook vaker een negatieve criticus die in je oor tettert? Herken jij de negatieve head talk over jezelf? Doe jij het voor jezelf nooit goed genoeg? Is er altijd wel iets op aan te merken? Herken je het patroon van jezelf neerhalen en (ver)oordelen?

Misschien is het dan tijd voor Creatrix®, waardoor bovenstaande circuitjes gewist en daarna vervangen worden. Wat je dan krijgt?

Een innerlijk weten èn voelen dat je goed genoeg bent.

Ik heb elke week plek voor 1 gratis sessie, waarin we samen uitzoeken wat jouw grootste blokkade is en ik je vertel hoe we daar korte metten mee kunnen maken.

Ik ont-moet je graag!

Mail naar contact@reversa.nl  of bel met 06-29333863

Liefs, Anne Marije

 

Aanrader 1: www.webbouwenaandekeukentafel.nl

Aanrader 2: www.fotorick.nl