OMG!

Weet je wat ik net heb gedaan? Ik heb wéér mijn hart gevolgd. Net als in oktober toen ik besloot de opleiding tot Creatrix® Transformologist® te doen. Vanmorgen volgde ik de webinar ‘Social Media voor Coaches’ van Dolly Heuveling van Beek. Aan einde deed zij een aanbieding voor DNCO (De Nieuwe Coach Opleiding). Ik wist al wat het inhield, had er eerder al naar gekeken en me laten afschrikken door de investering. Vanmorgen echter sterk geluisterd naar mijn intuïtie. Moeilijk uit te leggen: fysieke kriebels, tintelingen in mijn benen, hoofd, hart, buik, weer hoofd, terug naar hart…. Er volgde een innerlijk weten dat het voor mij precies is wat ik nu nodig heb en dat het nu de tijd is om dit te gaan doen. Korte afweging gemaakt, niet lang over nagedacht, ‘gewoon’ gedaan. OMG.

Open up to your true nature

9 april begin ik dus aan DNCO van Dolly Heuveling. Ik volgde haar al een tijdje en ik vind haar missie ‘open up to your true nature’ geweldig. Hoeveel stress, negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen heeft een gemiddeld mens? Als mensen eens deden wat ze denken dat ze niet kunnen? Zonder schroom of schaamte doen wat ze nu niet durven? De kracht van kwetsbaarheid. Niet leven vanuit angst, maar vanuit liefde en vertrouwen. Je volle potentie leven.

Wat ga ik leren? Uitbreiden van mijn coachvaardigheden. Persoonlijke ontwikkeling, dat wil zeggen vergroten van mentale kracht en emotionele- , spirituele en fysieke intelligentie (vertrouwen op de wijsheid van je lichaam). En last but not least: ondernemingsvaardigheden en dan vooral op gebied van online ondernemen / gebruik van social media.

Mijn hart maakt sprongetjes. Ontzettend veel zin om te starten. Het gaat mij zo helpen om mijn onderneming Reversa de wereld in te slingeren, heel veel vrouwen te bereiken en doorbraken te faciliteren ten aanzien van eigen-waarde, zelf-vertrouwen en (zelf)compassie.

Leven is het meervoud van lef.

No guts, no glory.

Van dromen naar doen.

Hell yeah!