Kosten:

Ik vind dat persoonlijke ontwikkeling voor iedere vrouw binnen handbereik moet zijn. Vandaar dat mijn workshops laagdrempelig zijn (tegen een geringe vergoeding).

De prijs voor een indicatiesessie is op dit moment €75,- en bied ik soms aan voor een lager tarief, bv. na volgen van één van mijn workshops. Per kwartaal geef ik 1 indicatiesessie gratis weg.

De prijs van het 1-op-1 Creatrix ® traject is niet 1, 2, 3 te geven. Soms hoor ik dat vrouwen dat geheimzinnig vinden. Ik leg je het graag uit.

Ik vind het belangrijk iedere cliënte de aandacht te geven die zij verdient. Dat betekent dat ik zorgvuldig de volgende zaken in kaart wil hebben: Wat is je hulpvraag? Wat is je voorgeschiedenis? Wat heb je al gedaan om van je issues af te komen? Wat is jouw verwachting? Welk resultaat denk ik dat we samen kunnen bereiken?

Aan het einde van de indicatiesessie heb jij scherp waarvan je droomt en wat jou hierin blokkeert en wat de eerste stappen zijn die jij kunt zetten om je dromen waar te maken. We praten 30-45 minuten, dus ik geef liefdevol terug wat me opvalt, zodat jouw bewustzijn vergroot is en jij een indicatie krijgt van wat je te doen staat. Het gehele gesprek gebruik ik om al dan niet de indicatie voor Creatrix® te stellen. Als ik inschat dat wij samen de door jouw gewenste resultaten kunnen bereiken, dan krijg je van mij gelijk een passend aanbod. Mocht dit akkoord zijn dan plannen we gelijk de eerste afspraken in, doen we de papierwinkel en kunnen we starten met jouw opruim-traject. Yeah!

Ik hoop dat ik duidelijk heb uitgelegd waarom het onmogelijk is om gelijk een prijs te noemen. Jij zou niet weten wat je hiervoor krijgt en ik weet nog niet wat ik moet leveren. Vandaar dat de eerste stap naar een beter leven de indicatie sessie is! Die leidt tot helderheid en duidelijkheid voor jou en voor mij. Wel zo prettig.

Indicatiesessie boeken? Ga naar mijn agenda.

Vergoedingen:

Mijn trajecten worden helaas (nog) niet vergoed door zorgverzekeraars.

Via de werkgever
Werkgevers reserveren vaak een opleidingsbudget per medewerker en in sommige CAO’s is dat zelfs verplicht. In het algemeen zijn de kosten van een training vele malen hoger dan die van een traject bij Reversa. Bovendien wordt een persoonlijk afgestemd traject vaak als veel sneller, duurzamer en effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever naar mogelijkheden voor vergoeding van de sessies bij werk gerelateerde vragen. Informeer naar de mogelijkheden bij je werkgever, leidinggevende, personeelszaken of check de CAO. Ook zijn werkgevers in overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om kosten voor coaching te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld als de coaching wordt ingezet bij burn out preventie, langdurig ziekteverzuim of bij een re-integratietraject. Neem hiervoor contact op met de bedrijfsarts of de Arbodienst.

Via het UWV
Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en reïntegratie. Je kunt met het UWV een Individuele Reïntegratie Overeenkomst (IRO) sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget beschikbaar waarmee je je coachingstraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.

Disclaimer:

Aan deze informatie over kosten en vergoedingen kunnen geen rechten worden ontleend. Kosten kunnen tussentijds wijzigen en informeer over vergoedingen altijd bij je zorgverzekeraar, je werkgever, je belastingadviseur of de belastingdienst.