Anne Marije

Levenservaring

Geboren in 1971 in Groningen en opgegroeid in Friesland in een liefdevol sportief gezin met jonger broertje.

Als kind was ik lief, verlegen, ijverig en braaf. Als er iemand boos was, trok ik me dat erg aan. Ik had voelsprieten voor hoe anderen zich voelden en paste me aan.

23 jaar toegewijde partner geweest. Het uiteenvallen van mijn gezin is mijn grootste verdriet en de scheiding mijn grootste kado. Het was een Wake Up Call, waardoor ik mezelf heb gezocht en gevonden.

Trotse moeder van Bodine; mijn allerliefste kind, een hoogsensitieve en gevoelige jong-volwassene die zichzelf en de wereld aan het verkennen is.

Werkervaring

Met gemak atheneum, geneeskunde en co-schappen doorlopen, gewerkt als basisarts, arts-assistent kindergeneeskunde & psychiatrie, in opleiding geweest tot huisarts en jeugdarts. Volgens anderen was ik ‘een hele goeie dokter’, alleen voelde ik dat niet, waardoor ik o.a. een opleidingsplaats kindergeneeskunde afsloeg en stopte met de huisartsopleiding.

As we speak parttime docent en opleider bij de Masteropleiding tot Physician Assistant (www.pa.hu.nl ) waar ik studenten begeleid in hun professionele en beroepsontwikkeling. In het bijdragen aan de ontwikkeling van mensen en hun geluk ligt mijn hart. Dit leidde tot de opleiding tot mindfulness en compassiecoach, de opleiding tot Creatrix® Transformologist® en ‘De nieuwe Coachopleiding’ (intuïtief coachen). 

www.linkedin.com/in/annemarijesteensma 

Mijn talenten

Hersteldrang

Mensen met dit talent kunnen goed problemen oplossen. Ze zien snel wat er misgaat en vinden daar een oplossing voor.

Leergierigheid

Mensen met dit talent willen voortdurend leren en zichzelf verbeteren. Ze worden met name eerder gefascineerd door het leerproces dan door het resultaat ervan.

Individualisering

Mensen met dit talent zijn geïntrigeerd door de unieke kwaliteiten van iedere mens. Ze hebben de gave om heel verschillende mensen productief te laten samenwerken.

Relatievorming

Mensen met dit talent hebben hechte banden met anderen. Samen met vrienden hard werken om iets te bereiken geeft hun veel voldoening.

Verantwoordelijkheidsbesef

Mensen met dit talent staan voor wat ze zeggen. Ze zijn gehecht aan vaste waarden zoals eerlijkheid en loyaliteit.

 

Bijzondere expertise

Geneeskunde, Gezondheidszorg & Onderwijs

Psychopathologie, HSP, Burn-out en Narcisme in relaties/Codependentie

Wat mensen die ik professioneel heb begeleid over mij hebben gezegd:

Veerkrachtig, energiek, benaderbaar, duidelijk, praktisch, zorgvuldig, communicatief, dienstbaar, verantwoordelijk, openhartig, moedig, integer, loyaal, zorgzaam en optimistisch.

Ik combineer mijn medische achtergrond met een bak aan kennis en ervaring in persoonlijke ontwikkeling. 

 

 Maz Schirmer, het brein achter Creatrix®, heeft mij geïnterviewd.
Het interview zie je hier (klik op de foto). 

 

Don’t just be good to others, be good to yourself too.