Dankbaar

Dankbaar kijk ik terug op de workshop die ik gisteren gaf. Fijne locatie, lekkere hapjes (frambozen en pindarotsjes), mooie vrouwen, persoonlijke verhalen. Het heeft me bevestigd in mijn keuze werk te maken van het fenomeen dat zoveel vrouwen strugglen met stress en minder van zichzelf zouden willen moeten. Snap je het nog?

Delen is vermenigvuldigen

Ik deed wat ik graag doe. Voor de klas staan, vertellen, met anekdotes, humor en zelfspot. En delen is vermenigvuldigen. Ik hoop dat ik zaadjes heb geplant voor kleine veranderingen met grootse effecten. Inspiratie ben geweest voor ervaren van rust en ruimte in het leven. Wat te bereiken is door weet te hebben van je bewuste en onderbewuste, je cyclus en al je 5 breinen.

Geluk

Er zijn vele wegen naar Rome en ieder is verantwoordelijk voor eigen  geluk. Verandering van je overtuigingen verandert je gedachten en dat verandert je stemming en hoe je in het leven staat. Niet meer toekijkend langs de lijn, maar in charge en met (zelf)vertrouwen.
Ik ben blij met het pad wat ik heb gelopen en loop met liefde een stukje met jou mee.

Neem gerust vrijblijvend contact op!
#creatrixit #settingwomenfree

PS enne…. wat die geit bij dit verhaal doet? Kom naar mijn volgende workshop! Ergens tweede helft september. Onderwerp wordt waarschijnlijk ‘Overtuigingen’ en daar komt die geit zeker weer in voor.

Volg je me al op Facebook? Meer dan welkom! Facebook Reversa