Wat heeft Creatrix® mij opgeleverd?

> Gebeurt er iets dat mij raakt? Even vlam in de pan of stoom uit de oren, maar niet meer een hele dag emotioneel of dagen van slag. Geen slapeloze nachten erna.
> Niet teveel nadenken, wikken en wegen, maar instantly weten wat te doen, wat goed is voor mij.
> Minder twijfel over op te stellen mails, of het er wel goed genoeg en duidelijk staat. Tijdswinst!
> Leger hoofd, meer rust, minder terugblikken op/herkauwen van gebeurtenissen, enorme reductie van overpeinzen en piekeren
> Minder schuldgevoel, go with the flow, alles is goed.
> Genoeg is genoeg, eindelijk kunnen opkomen voor mezelf en me niet laten leiden wat anderen daarvan zouden vinden.
> Mezelf niet langer wegcijferen.
> Meer aanwezig en bewust.
> Assertiever, bijna automatisch. Kreeg ik eerder kritiek, dan vatte ik het altijd persoonlijk op. Nu kan ik in een split second bepalen wat van mij is en wat van de ander.
> Ik eet gezonder en drink minder alcohol. Doordeweekse wijntjes voelen gewoon niet meer goed.
> Niet meer niet blij met mijn veranderende, ouder wordende lijf. Ik ben trots op mijn lijf, dat het mij huisvest en dat ik een prachtig kind heb gebaard. Dankbaar voor dat wonder als ik douche en mezelf in de spiegel zie.
> Ik volg waar mijn lichaam en dus ik behoefte aan heb. Rust? Ik ga zitten en doe niks. Zonder schuldgevoel.
> Had echt weerstand om te bellen en die is er niet meer. En ik denk niet meer bij elk telefoontje ‘wat is er nu weer aan de hand’ of ‘wat heb ik fout gedaan’.
> Ik doe waar ik zin in heb. Dat klinkt egoïstisch, maar ik bedoel ermee dat ik veel meer doe vanuit mijn gevoel. Natuurlijk heb ik verplichtingen, maar binnen de bezigheden ervaar ik vrijheid en rust.
> Zichtbaar worden en zijn is nog wel een dingetje. Ik hoop zoveel mogelijk dames te bereiken en dan heb ik nog wel stappen te maken. Ik voel dat ik daarin wel meer durf en dat het me minder boeit wat anderen ervan vinden.

Doelen: niet zoveel, doelen werken stressverhogend.

Ik weet wat ik wil en werk er aan en ernaar toe. Kleine stapjes, blijven bewegen.
Het komt goed. Het is al goed.

 

Ik ben een gelukkeling!