Ik ben gelukkig en bovenal trots dat ik de sprong heb gewaagd en de opleiding tot Creatrix® Transformologist® heb afgerond. Gisteren heb ik mijn licentie getekend. Wachten is op mijn inloggegevens voor vervolg van de opleiding die online is. Ik sta echt te popelen om mijn bedrijf op te zetten. Persoonlijk ervaar ik rust en het mooiste kado is dat ik verlost ben van extreme emoties die tot voor kort getriggerd werden door bepaalde mailtjes of berichtjes. Er is acceptatie en rust. Wat een zegen voor mezelf en voor mijn dochter! Ik heb voelbaar meer zelfvertrouwen, vat dingen minder persoonlijk op, maak makkelijker keuzes, kom echt letterlijk zingend de dag door.

I love Creatrix®. Ik gun het iedere vrouw!

Mijn missie is om high potentials, hoog opgeleide vrouwen en dan liefst artsen in opleiding die dreigen te stoppen met de opleiding of baan door onzekerheid, faalangst en perfectionisme door bewustwording en Creatrix® te laten ervaren dat zij veel meer kunnen dan ze denken. En dat voelen en contact maken met hun intuïtie hen gelukkiger maakt en dat het daarmee makkelijker wordt om gezonde keuzes te maken. Voor zichzelf en voor hun omgeving. Het borrelt en het bruist. Meer dan ik kan opschrijven. Ik heb iets te doen hier.

Met het ondergaan van Creatrix® heb ik mezelf teruggevonden en voel ik een enorme kracht om iets te betekenen voor vrouwen die in dezelfde positie zitten als ik zat. Dat er mensen mogen profiteren van mijn shit. Ik maak van mijn mess mijn message!