Regelmatig krijg ik de vraag “Wat is Creatrix®?”

Tijd om daar eens op in te gaan.

Creatrix® is een proces waarin gebruik wordt gemaakt van geleide visualisatie. Stel jij bent mijn cliënte. Met een vast script neem ik je mee in een verhaal met contrasterende scenario’s waarbij karakters hun eigen problemen oplossen. Tijdens het proces (geen hypnose!) beantwoord je een reeks vragen, totdat de wijsheid (die in jezelf zit!) dusdanig is uitgesproken dat het probleem in het verhaal is opgelost.

De niet helpende gedachten en emoties die jij eerst had zijn vervangen door positieve levenslessen die zijn opgeroepen tijdens het proces. En daarmee zijn je focus, mening en gedachten veranderd. Het brengt je naar de kern, zoals je bedoeld bent.  

Klinkt too good to be true, right?

Dat dacht ik ook, maar door mijn persoonlijke ervaring en de verbluffende resultaten die ik keer op keer zie ben ik razend enthousiast. Het kan zoveel betekenen en veranderen voor vrouwen die kampen met struggles zoals onzekerheid, (faal)angst, zorgelijke aard, piekergedachten, twijfel etc. 

Het resultaat?

Er ontstaat (zelf)vertrouwen en je voelt je echt beter. Minder twijfel, piekeren is voorbij en je weet en voelt automatisch wat wijs is om te doen. Je intuitie is versterkt. Meer energie, tevredenheid en doemdenken verandert in zonder nadenken doen. Makkelijker gezonde grenzen stellen, voor jezelf opkomen… om maar wat te noemen.

Wìst je eerder dat je okay was, maar voelde het niet zo? Na Creatrix® is denken en voelen congruent en dat geeft rust en ruimte. 

You only live once

Naar wij weten leven we maar 1 keer en het is zonde van kostbare tijd om te leven met negatieve emoties, belemmeringen en blokkades. Het is zonde om energie te verliezen aan zaken die je toch niet kunt veranderen. Wat je kunt veranderen ben je zelf. 

Nou, wat houd jou tegen? 

Schrijf het eens op en laat het me weten als je durft… 

X Anne Marije